Incep lucrarile pentru modernizarea si extinderea Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti.

Sursa: phon.ro
Luni, 21 Octombrie 2019, ora 18:26
86 citiri
Incepand de maine, constructorul are un termen de maxim 18 luni sa finalizeze atat modernizarea UPU-ului actual, cat si extinderea acestuia.

Lucrurile se misca in sensul bun in judetul Prahova si cele mai bune exemple sunt legate de sistemul medical, cel de care avem nevoie cu totii, saraci sau bogati, tineri sau varstnici!

"Astazi, am dat unda verde pentru inceperea lucrarilor la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean. Am avut o intalnire cu toti factorii implicati in realizarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.