Inchisoare cu executare pentru un patron de magazin care a vandut bauturi fabricate din alcool metilic. Doi oameni au murit dupa ce au baut "otrava"

Sursa: Adevarul
Vineri, 27 Ianuarie 2017, ora 21:00
176 citiri
Cinci ani de inchisoare cu executare si plata unor daune morale si materiale catre rudele victimelor este pedeapsa la care a fost condamnat Ion Birlica, administratorul unei societati comerciale care detine un magazin in Comarnic unde s-au vandut bauturi fabricate din alcool metilic drept produse bune pentru consumul uman. Birlica a fost gasit vinovat pentru ucidere din culpa si falsificare sau substituire de alimente ori alte produse. Decizia a fost data, vineri, de Judecatoria Sinaia si nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.