Inginerul petrolist care si-a schimbat viata si a facut o cafenea unde totul costa 5 lei: "Nici familia nu a avut incredere ca voi reusi"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 17:54
94 citiri
Daca un manual ar ilustra povestea unui om care a luat-o de mai multe ori de la capat, desi nu are nici 30 de ani, Alina Popescu probabil ar fi unul din cele mai bune exemple. A terminat Colegiul Jean Monnet din Ploiesti, cu profil pedagogic, si s-a inscris la o facultate de jurnalism din Bucuresti. "Era visul meu cel mai mare, sa devin jurnalist. Dupa primul an, am vazut cum stau lucrurile si am fost foarte demoralizata de practica pe care am facut-o la o televiziune centrala. Mi-am dat seama ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.