Ioana, tanara de 18 ani din Mizil, ranita grav in incendiul din Colectiv, a incetat din viata. Povestea unei olimpice la matematica. VIDEO

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 16:08
62 citiri
Ioana Victoria Geambasu, tanara de 18 ani din Mizil, internata la Spitalul Sfantul Ioan, din Bucuresti, in urma tragediei din clubul Colectiv a decedat.

Aflata in stare foarte grava, Ioana avea arsuri la nivelul cailor respiratorii, arsuri pe jumatate din suprafata corupului si a facut inclusive complicatii renale si digestive, anunta Digi24.ro.

"Condoleante familiei! Dumnezeu sa o odihneasca!", sau "Speram sa nu fie adevarat... Dumnezeu isi alege doar oamenii buni dar ne-ai parasit prea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.