Istoricul care a studiat copilaria lui Miky, viitorul Rege Mihai al Romaniei: "A fost muscat de un caine turbat si a stat in carantina la Nisa din cauza rujeolei"

Sursa: Adevarul
Marti, 12 Decembrie 2017, ora 04:08
203 citiri
Copilaria principelui Miky, asa cum era alintat de bunica sa viitorul rege al Romaniei, nu s-a deosebit cu nimic de cea a unui copil din lumea buna a vremii. Nici el n-a scapat de atacul unui caine turbat, de bolile copilariei si a trait din plin bucuriile legate de sarbatoarea Craciunului, cadourile de care era cel mai fascinat fiind cainii de rasa sau masinile de jucarie. Traian D. Lazar, autorul volumului "Jurnalul Regelui Mihai I de Romania" reconstituit dupa acte si documente contemporane, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.