Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, condamnat la 3 ani de inchisoare pentru mita si abuz. Decizia poate fi contestata

Sursa: Adevarul
Joi, 16 Iunie 2016, ora 16:47
70 citiri
Pentru prima data dupa Revolutie, un primar din Ploiesti nu si-a dus la capat mandatul din cauza acuzatiilor de coruptie. Iulian Badescu, edilul ales pentru mandatul 2010-2016, a fost arestat la data de 4 martie 2015 si a fost trimis in judecata.
Fost jurnalist si senator, Iulian Badescu (42 de ani) a candidat pentru prima data la aceasta functie, in 2012 din partea USL/PSD.
In martie 2015, Iulian Badescu a fost retinut si ulterior arestat preventiv pentru abuz in serviciu si luare de mita in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.