Ivan Lokere, CEO Alinso Group, invitat special in cadrul Country Focus Community Forum - eveniment care a reunit elita investitorilor straini. "Nu putem construi o Romanie puternica fara sa existe viziune si stabilitate economica si politica"

Duminica, 10 Iunie 2018, ora 18:10
141 citiri
"Be connected. Be stronger" reprezinta motto-ul sub care s-a desfasurat, in sala Platinum a Hotelului Sheraton din Bucuresti, a doua editie a Forumului Country Focus Community, eveniment care a reunit, in zilele de 5 si 6 iunie 2018, elita investitorilor straini din Romania. Reprezentanti ai comunitatii de afaceri de pe toate continentele au dezbatut, timp de doua zile, realitatile economice ale tarii noastre privite prin ochii experimentati ai unor jucatori puternici din zona companiilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.