Marea descentralizare, pe intelesul sefilor din teritoriu. Presedintele CJ Prahova: "Este triumful ratiunii administratiei locale impotriva dictaturii de la centru"

Sursa: Gandul
Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 09:39
129 citiri
Liderii din teritoriu chestionati de gandul acuza "ghemul de putere de la Bucuresti" ca incearca sa "tina cu dintii" de sistemul centralist si sa blocheze descentralizarea, deoarece isi vor pierde locurile de munca, "finantarile si privilegiile".

Declaratiile lor vin la doar o zi dupa ce vicepremierul Liviu Dragnea si prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, au anuntat ca s-a ajuns la un prim consens in interiorul USL in privinta institutiilor, competentelor si patrimoniului care va trece ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.