Marius Tapu, antreprenor ploiestean, scrisoare deschisa adresata autoritatilor: "Nu vreau sa inchid firma si sa trimit acasa peste 100 de angajati"

Sursa: PhOnline
Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 11:18
621 citiri
Un antreprenor din Prahova a trimis o scrisoare pe adresa redactiei in care semnaleaza situatia in care a ajuns firma pe care o administreaza, in urma unui cumul de factori generat de autoritatile statului: "Nu vreau sa plec din tara. Nu vreau sa pun lacatul pe usa companiei si sa trimit acasa cei aproape 100 de angajati pe care ii am si nici sa sufere alte suflete care traiesc de pe urma lor. Apoi, chiar daca am un sentiment de profunda dezamagire, sunt absolut convins ca am pierdut procesele ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.