Marturiile cutremuratoare ale rudelor celor raniti in accidentul de pe Centura de Vest a Ploiestiului. " Este nebunie ce este acolo, este groaznic"

Sursa: phon.ro
Vineri, 05 Februarie 2016, ora 22:28
93 citiri
Viata a cinci persoane a fost curmata vineri dimineata intru-un groaznic accident care s-a produs pe Centura de Vest a Ploiestiului. In urma accdentului alte 28 de persoane ranite au ajuns la Spitalul Judetean de Urgena Ploiesti, printre care si cinci minori. Rudele care au ajuns panicate la spital descriu atmosfera de la interventiile medicilor ca fiind una "groaznica".

"Am o ruda in spital, victima in accident. Majoritatea calatorilor erau din localitatile Cocorastii Colt si Manesti. Din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.