O cunoscuta profesoara, in lupta cu cancerul. "Cunoasteti vreun dascal care face gratuit pregatire, ducand pe picioare un cancer tainuit? Ea este mama mea"

Sursa: Adevarul
Marti, 22 Septembrie 2015, ora 18:46
100 citiri
"Cunoasteti vreun profesor de matematica care face gratuit in scoala zeci de ore de pregatire cu elevii, ducand pe picioare un cancer tainuit tuturor, vreme de aproape doi ani? Ea este mama mea. Pentru mine, vesnic tanara, buna si frumoasa. Stefania Albu. Chip al femeii care tinde spre desavarsire. Si totusi, un om fragil, un om ca noi toti. O luptatoare, chiar si atunci cand se afla pe marginea prapastiei. Mama a doi copii, profesoara de matematica energica si dedicata, diriginte si parinte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.