Obiceiurile religioase ale romanilor la 1900: "Isi fac cruce evlaviosi cand trec pe langa o biserica, stiind bine ca te vor insela imediat ce le dai ocazia"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Iunie 2016, ora 04:10
90 citiri
Nascuta in jurul anului 1860, in Ulster, Irlanda, Maude Rea Parkinson a facut studii in tara natala si in Germania, la Magdeburg. A calatorit mult prin Europa, lucrand ca guvernanta in familia unui ofiter superior din Viena, unde a auzit vorbindu-se pentru prima oara despre Romania, taramul ce parea sa imbine farmecul Orientului si confortul Occidentului. In 1889 s-a stabilit la Bucuresti, ca profesoara de limbi straine, ramanand aici urmatorii douazeci si doi de ani, in perioada "belle epoque", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.