Patriarhia Romana despre concurenta neloiala a firmelor de pompe funebre deschise la Busteni si Sinaia: "acuzatii nefondate si nedrepte"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Februarie 2015, ora 13:33
65 citiri
In luna ianuarie, doua bannere publicitare care apartin firmei Chivotul Mare SRL, aflata sub obladuirea Arhiepiscopiei Bucurestiului, au creat un adevarat scandal la Sinaia.
Firma Bisericii Ortodoxe a fost acuzata ca tinde sa puna monopol pe afacerile de pompe funebre din statiune, fapt care a revoltat concurenta. La randul lor, autoritatile locale au intervenit, cerand indepartarea bannerelor pentru ca spatiile respective au fost construite din fonduri publice si, in nici un caz, nu pot servi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.