Pictorita de 12 ani castigatoare de concursuri internationale: "Spatiile expozitionale sunt rezervate artistilor consacrati"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 24 August 2016, ora 16:41
137 citiri
La doar 12 ani, Iarina Slobozeanu este o tanara pictorita din Ploiesti care a castigat peste 50 de concursuri nationale si internationale. Cu toate acestea, lucrarile sale nu isi gasesc spatiu in locurile clasice pentru expozitii pentru ca sunt rezervate artistilor "consacrati". Pe cand Iarina avea trei ani, parintii si-au dat seama ca desenele care umpleau toti peretii apartamentului sunt mai mult decat simple mazgalituri de copii si ca, orice ar face, fetita va continua sa faca din casa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.