Plangerea unui ploiestean, dupa ce si-a rupt masina in gropile din Ploiesti: "Am platit 3000 de lei la ultima reparatie. Va promit ca nu ramane asa!"

Sursa: PhOnline
Vineri, 18 August 2017, ora 20:28
79 citiri
Ploiestenii sunt buni de plata si nu doar cand vine vorba despre taxele si impozitele obligatorii. La fel de necesare sunt si interventiile in service-urile auto, asa cum povesteste un ploiestean, enervat la culme de ultima patanie, pe care o pune pe seama administratiei locale.

Barbatul sustine ca a platit 3000 de lei pentru reparatii la masina, cauzate exclusiv de starea proasta a drumurilor. Omul ne-a trimis la redactie urmatorul mesaj, cu mentiunea ca a depus plangere si la Politie, urmand ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.