Ploiestiul s-a inscris in competitia "Capitala Earth Hour 2013". Pentru a castiga, orasul trebuie desemnat campion la colectarea selectiva

Sursa: Adevarul
Vineri, 15 Februarie 2013, ora 13:44
137 citiri
Concursul "Ora Pamantului" este organizat de World Wide Fund of Nature, iar actiunea efectiva, de stingere a luminilor se va desfasura pe 23 martie 2013.

In 2012, 6.950 de orase din intreaga lume, dintre care 41 din Romania, au stins lumina pe 31 martie. Municipiul Ploiesti s-a numarat printre orasele inscrise in campania Earth Hour.

Anul acesta, sustinatorii Earth Hour au o noua provocare. Astfel, pe langa traditionala inchidere a luminilor timp de o ora, acestia sunt indemnati sa isi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.