Politistii si jandarmii din Prahova au luat cu asalt 28 de locuinte din Prahova si alte 4 judete. Motivul: evaziune fiscala si comert cu bijuterii din aur

Marti, 31 Martie 2015, ora 13:07
59 citiri
Marti dimineata au fost efectuate 28 de perchezitii domiciliare in Prahova, dar si in judetele Dambovita, Galati, Constanta si Ilfov, precum si in Bucuresti.

Oamenii legii au descins la puncte de lucru ale unor societati comerciale si la locuintele mai multor persoane banuite de infractiuni de evaziune fiscala si contrabanda.

Scopul principal al descinderilor este acela de a descoperi, prin intermediul mai multor documente obtinute, modul in care persoanele in cauza actionau. Printre acestea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.