Povestea salvarii celor 130 de turisti blocati in Bucegi de Anul Nou. "Au fost disensiuni ca nu petreceau Revelionul unde au rezervare"

Sursa: Adevarul
Joi, 04 Ianuarie 2018, ora 15:31
98 citiri
130 de persoane, dintre care 18 erau copii, au ramas blocate pe Platoul Bucegi in ultima zi a anului 2017. Turistii au ajuns pe munte dimineata, cu telecabina, dar spre orele pranzului vremea s-a inrautatit, a inceput viscolul, astfel ca transportul pe cablu a devenit nefunctional. Panicati, oamenii au cerut ajutor la 112 pentru ca au refuzat sa ramana la Cabana Babele peste noapte. Este pentru a doua oara in ultima luna cand autoritatile sunt solicitate sa intervina pentru salvarea unui grup ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.