Prahova mai face un pas pentru Unire! SMV Ploiesti si CJ Prahova au reusit infratirea comunelor Magurele, din Prahova si din Republica Moldova!

Sursa: PhOnline
Duminica, 27 August 2017, ora 12:31
55 citiri
Basarabia e Romania! Nu este o afirmatie reala, deocamdata, dar, cu siguranta, pana la Marea Reunire nu mai este mult timp. Se simte din ce in ce mai puternic, dorinta basarabenilor de a se intoarce acasa si a celorlati romana de a-i primi cu bratele deschise.

Un moment emotionant a avut loc la Magurele, in Raionul Ungheni. Bustul patriotului Daniel Ciugureanu, fost premier si deputat in Sfatul Tarii, a fost dezvelit in prezenta a numerosi politicieni si oameni de cultura de pe ambele maluri ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.