Prejudiciu de 1.5 milioane de lei la Primaria Starchiojd. Primarul: "Daca noi ne facem nuntile acolo, asta nu este socio-cultural?"

Sursa: Adevarul
Marti, 27 Noiembrie 2018, ora 16:19
103 citiri
Camera de Conturi Prahova a descoperit un prejudiciu in valoare de 1.5 milioane de lei la primaria din comuna Starchiojd. Motivul invocat de inspectori a fost acela ca primarul a ridicat o hala cu bani de la bugetele local si judetean, care a fost inchiriata ulterior pe "o suma modica", unei societati private.
In toamna anului 2018 primaria din comuna prahoveana Starchiojd a inaugurat o hala construita cu fonduri primite de la Consiliul Judetean, dar si cu bani de la bugetul local. Valorea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.