Reactia Patriarhiei dupa teribilul accident de pe centura Ploiestiului. Bisericile, indemnate sa sprijine cu bani familiile victimelor

Sursa: Adevarul
Vineri, 05 Februarie 2016, ora 11:49
95 citiri
Teribilul accident de circulatie produs pe 5 februarie 2016 pe centura Ploiestiului, eveniment soldat cu cinci morti si 28 de raniti, a trezit numeroase reactii printre romani.
La sprijinirea familiilor victimelor s-a alaturat si Patriarhia Ortodoxa Romana care, printr-un comunicat de presa, a informat ca va ajuta financiar atat familiile celor decedati, cat si familiile ranitilor.
Comunicatul Patriarhiei Ortodoxe Romane "Am aflat cu durere de tragicul accident de circulatie care a avut loc pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.