Roman gasit spanzurat intr-o padure din Germania. "La telefonul lui a raspuns un barbat care vorbea in germana cu accent albanez"

Sursa: Adevarul
Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 15:13
247 citiri
Moartea unui cetatean roman, gasit spanzurat in data de 10 ianuarie intr-o padure aflata la marginea localitatii germane Gifhorn, a cutremurat comunitatea locala din comuna prahoveana Ciorani. Lucian Musat (28 de ani) a fost dat disparut de rudele sale din Romania la inceputul lunii decembrie, atunci cand cei cu care plecase la munca in Germania s-au intors in tara sa petreaca sarbatorile de iarna, anuntand ca nu stiu nimic despre prietenul lor. Fratele mai mare al victimei este convins ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.