Scrisoarea ravasitoare a parintilor unui baietel de doi ani rapus de meningita: "Nu dorim nimanui sa traiasca cu imaginea copilului chinuit de suferinta"

Sursa: Adevarul
Luni, 22 Octombrie 2018, ora 09:11
113 citiri
Printr-o scrisoare deschisa, Emilia si Dumitru Petre, parintii baietelului care a murit saptamana trecuta rapus de meningita trag un semnal de alarma cu privire la "neputinta, incompetenta si indolenta unui sistem in care se moare cu zile". Alex, in varsta de doi ani si patru luni, a murit in data de 12 octombrie la spitalul Marie Curie din Capitala, unde a fost transferat in stare grava, cu diagnostic gresit de la Spitalul de Pediatrie din Sinaia. Parintii baiatului spun in scrisoarea deschisa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.