Scrisoarea unui ploiestean revoltat, pentru primarul Adrian Dobre: "Nu sunt de acord sa platesc EU anveloparea blocurilor ALTORA. Cei de la case sunt discriminati!"

Sursa: PhOnline
Miercuri, 10 August 2016, ora 12:50
109 citiri
Un cititor al ziarului nostru ne-a trimis pe adresa redactiei o scrisoare adresata primarului Adrian Dobre dupa ce, spune ploiesteanul, a incercat in zadar sa obtina o audienta la cabinetul edilului.

Barbatul isi manifesta dezacordul fata de masurile populiste pe care Dobre le pregateste in Ploiesti, una dintre ele fiind reabilitarea termica a unor blocuri din oras. Potrivit semnatarului scrisorii, acest demers nu doar ca ii dezavantajeaza pe cei care locuiesc la case, ci reprezinta o ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.