Se ascut sabiile in PNL. Un liberal o face praf pe Turcan: O fi bine sa ne aliem cu un partid cercetat penal pentru delapidare, spalare de bani?

Sursa: PhOnline
Joi, 23 Februarie 2017, ora 20:01
34 citiri
Senatorul PNL Daniel Zamfir da de pamant cu Raluca Turcan, presedintele interimar al Partidului National Liberal, dupa ce aceasta a invitat Uniunea Salvati Romania (USR) alaturi de formatiunea galbena.

Intr-o postare de joi de pe Facebook, presedintele Comisiei economice din Senat i-a dat o replica dura Ralucai Turcan, dand asigurari ca o eventuala colaborarea PNL-USR nu se va intampla "in scurtul interimat" al acesteia la carma Partidului National Liberal. Mai mult: Daniel Zamfir a facut ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.