Sebastian Ghita, mesaj pentru Klaus Iohannis: "Iar facem precum Emil Boc si PDL? Dublam salariile, iar apoi ne batem joc de oameni ca nu le mai putem plati?"

Sursa: PhOnline
Miercuri, 20 Mai 2015, ora 20:39
56 citiri
Sebastian Ghita a comentat masura dublarii alocatiei pentru copii, considerand ca efectele pe termen lung asupra economiei vor fi negative, asa cum s-a intamplat si in cazul majorarii salariale de catre PDL.

"Votul de astazi este o greseala. Intram intr-o spirala a populismului care ne va afecta pe termen lung. Nu putem sa periclitam acumularile economice de pana acum prin masuri precum dublarea alocatiilor. Presedintele Iohannis si premierul Ponta trebuie sa fie responsabili si sa spuna stop ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.