Sefa ginecologilor din Vaslui care isi umileau pacientele sarace, facandu-le "scroafe" si "vaci": "Regret si imi este rusine pentru ce s-a intamplat!"

Sursa: PhOnline
Marti, 29 Septembrie 2015, ora 14:00
71 citiri
Medicul Gabriela Rusu, cea care ani de zile a condus Sectia de Ginecologie a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, urmeaza a fi condamnata pentru abuz in serviciu, in dosarul in care trei colegi de sectie au fost trimisi in judecata pentru infractiuni de coruptie si fals.

Gabriela Rusu a fost singurul dintre cei patru medici inculpati care si-a asumat faptele, alegand sa fie judecata prin procedura simplificata. Astazi, la instanta, aceasta a semanat acordul de recunoastere a vinovatiei. In ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.