Sezatoarea unde se face terapie prin cusut: "Cand gresesti la ie, fie o iei de la capat, fie schimbi modelul. Asa e si in viata"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Aprilie 2018, ora 16:15
112 citiri
Gabriela Ene (38 de ani), din Ploiesti, a reusit in patru ani sa creeze o comunitate de femei pasionate de cusut si de arta traditionala romaneasca in general. Se intalnesc saptamanal intr-o cladire apartinand parohiei Sf. Andrei si aici au reusit sa aduca la viata modele pierdute cusute pe ii de la inceput de secol, pe care cu greu le-au recuperat de prin muzeele lumii. Sezatoarea de la Ploiesti a inceput timid, mai intai cu camasi artizanale, pe care din nestiinta le numeau ii. Mai tarziu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.