Sfarsitul dramatic al Cenaclului Flacara: 30 de ani de la ultimul concert. "Oamenii au fost striviti de gratiile de otel. Aici au fost morti si sute de victime"

Sursa: Adevarul
Luni, 15 Iunie 2015, ora 02:07
194 citiri
Dupa 12 ani de spectacole si concerte, demarate in 1973, Cenaclul Flacara a fost interzis in anul 1985. Ultima reprezentatie, cea care a dus la inchiderea Cenaclului de catre autoritatile comuniste, s-a desfasurat la Ploiesti, pe stadionul echipei Petrolul, in ceea ce se anunta o frumoasa seara de vara, pe 15 iunie.
Era spectacolul cu numarul 1.615 al Cenaclului condus de Adrian Paunescu, concerte care ajunsesera la acel moment la nivelul actualelor turnee ale artistilor straini. Salile de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.