Tatal copilului ucis de gaze emanate de o sonda OMV, dupa ce a primit despagubiri de 135.000 de euro: "Doar atatia bani pentru o viata de om? O sa fac recurs"

Sursa: Adevarul
Marti, 06 Martie 2018, ora 17:05
122 citiri
Cristian Furcelea, tatal lui Marian, baiatul din comuna prahoveana Aricestii Rahtivani ucis in urma cu patru ani de gazele de la o sonda OMV, este dezamagit de valoarea daunelor morale admise de judecatorii ploiesteni. Barbatul sustine ca 135.000 de euro, atat cat a aprobat Judecatoria Ploiesti drept daune morale pe care trebuie sa le plateasca societatea OMV, gasita vinovata de ucidere din culpa, este mult prea putin "pentru viata unui om". Desi sentinta in dosar a fost data in cursul zilei de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.