Topul aberatiilor scandaloase pe bani publici deconspirate in Prahova. Biletul de avion la Londra pentru "doamna Cosma": "Era nevoie de martori"

Sursa: Adevarul
Vineri, 10 Februarie 2017, ora 18:11
204 citiri
Multi primari si sefi ai unor institutii aflate in subordinea Consiliului Judetean Prahova s-au comportat ca niste stapani ai banilor publici. Aceasta este concluzia care se poate trage analizand raportul Camerei de Conturi Prahova, in urma controalelor care au avut loc la mai multe entitati de stat la sfarsitul anului trecut. De la prime acordate angajatilor cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, pana la achitarea unor bilete de avion sau a abonamentelor de telefonie mobila de care s-au bucurat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.