Trei fetite au ramas pe drumuri dupa ce un incendiu cumplit le-a distrus casa. "Ne-am trezit in 5 minute fara absolut nimic"

Sursa: Adevarul
Duminica, 29 Aprilie 2018, ora 14:38
118 citiri
O fetita in varsta de doar 9 ani, care viseaza sa devina avocat, a ramas fara carti si caiete in urma unui incendiu care i-a mistuit casa. Fetita si cele doua surori mai mici au fost salvate din flacari de catre tata in ultima clipa, insa mama lor a suferit rani grave pentru ca s-a intors in casa sa ia banii si actele copiilor. Claudia abia a implinit 9 ani, dar stie exact ce cariera va urma cand se va face mare. Vrea sa devina avocat pentru a-i salva pe cei care sunt arestati pe nedrept. Visul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.