Ultimele schite semnate de Grigorescu, evaluate la 680.000 de euro. Specialist: "Operele pictorului nu sunt promovate pe piata internationala"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 17 Mai 2017, ora 17:04
76 citiri
Ultimele schite realizate de pictorul Nicolae Grigorescu, 202 lucrari in total, recent intrate in proprietatea Primariei Campina, au fost evaluate la suma de 680 de mii de euro de catre Doina Pauleanu, Directorul Muzeului de Arta din Constanta, expert in opera artistului. Pauleanu a precizat ca la stabilirea sumei a tinut cont de doua lucruri pentru a oferi un pret corect: valoarea operelor sale pe piata de arta si valoarea simbolica a pictorului, considerat intemeietorul Scolii romanesti de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.