Un barbat a venit la spital sa ceara scuze dupa ce a urlat la medici ca refuza sa-i trateze copilul: "Mi-a fost frica! Platesc pana la ultimul leu"

Sursa: Adevarul
Joi, 14 Februarie 2019, ora 15:37
124 citiri
Parintii care au facut un scandal monstru la camera de primiri urgente a Spitalului Orasenesc Valenii de Munte din Prahova au venit, joi 14 februarie, sa-si ceara scuze pentru comportamentul nepotrivit. Agresorii fusesera reclamati la Politie de catre conducerea spitalului, care le-a cerut si daune materiale. La aproape trei luni de la scandalul provocat in camera de primiri urgente a spitalului din Valenii de Munte, barbatul care a distrus mai multe obiecte de mobilier, dar si una dintre usile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.