Un preot a facut o gradinita: "Cand am epuizat resursele fizice, am inmultit rugaciunile. Preotul nu este un barbos in haina neagra, ci un partener de joaca"

Sursa: Adevarul
Duminica, 22 Mai 2016, ora 14:34
85 citiri
In 2005, cand Augustin Parlea (36 ani) a devenit preot la Biserica Domneasca din Ploiesti, parintele si-a dat seama ca micutii din cartierul Mihai Bravu au scoala si gradinita la cativa kilometri de case. S-a gandit imediat ca terenul plin de gunoaie de langa biserica ar putea devenit extrem de util pentru comunitate si a demarat proiectul, in care foarte multi nu au crezut, al unui centru social-filantropic care sa inglobeze si o gradinita. A studiat singur legile si normativele pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.