Verdictul necrutator al unui preot roman exilat in Cipru: "Are nevoie Biserica de o exorcizare? S-o facem noi, cei care o iubim!"

Sursa: Adevarul
Sambata, 11 Noiembrie 2017, ora 14:36
113 citiri
Preotul Ciprian Mega a finalizat cel de-al treilea lungmetraj al sau. Filmul "21 de rubini" spune povestea unui adolescent animat de dorinta de a urma Seminarul Teologic, insa drumul urmat se dovedeste unul plin de greutati, intr-o lume macinata de probleme grave de moralitate. Ciprian Mega (32 de ani) este singurul preot roman care a ales sa se exprime artistic, si nu numai, cu ajutorul celei de-a saptea arte. Exilat in Cipru - un exil asumat, dupa cum singur marturiseste - pentru ca a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.