VIDEO Ce aspiratii au tinerii care s-au inghesuit cu miile sa se inscrie la Scoala de Politie. "Lucrezi la stat, iar salariile sunt bune"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 10 Ianuarie 2018, ora 18:15
259 citiri
6.200 de tineri din toata tara au ajuns in localitatea prahoveana Campina, unde se organizeaza in perioada 10-20 ianuarie, o sesiune extraordinara de admitere la Scoala de Agenti de Politie. Ministerul de Interne a aprobat pentru acest concurs 1.300 de locuri, iar concurenta de 6 persoane pe un loc este un record al ultimilor zece ani. Numarul mare de candidati inscrisi a luat prin surprindere unitatea de invatamant care a fost nevoita sa apeleze la ajutor din sursa extrerna pentru ca examenul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.