VIDEO Cum arata drumul care ar putea scapa soferii de cosmarul aglomeratiei spre Valea Prahovei: "Toata lumea vorbeste despre el, dar nimeni nu-l face"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Ianuarie 2020, ora 15:22
91 citiri
Drumul judetean 101 (DJ 101) care face legatura intre judetele Prahova si Brasov prin Campina-Valea Doftanei-Sacele ar putea fi alternativa care ar scapa soferii de cosmarul celebrei aglomeratii de pe DN1. DJ 101 este partial asfaltat insa. Pe o portiune de 24 de kilometri este doar un drum pietruit, care poate fi circulat vara cu o masina cu tractiune 4x4. Iarna sau in perioade cu ploi abundente serpentinele de la baza pasului Predelut, la limita dintre cele doua judete, reprezinta o bariera ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.