VIDEO Cum era sa moara un roman in propria masina pe care tocmai ce o luase de la service. "Am avut noroc ca am avut geamul deschis si am putut sa ies"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Aprilie 2018, ora 18:32
246 citiri
Un barbat de 38 de ani a fost la un pas sa moara incendiat in propria masina pe care tocmai ce o luase de la un service auto unde o avusese la reparat. Soferul acuza mecanicii ca i-au ascuns ca masina are o defectiune la partea electrica si ca i-au pus viata in pericol. Masina a luat foc in drumul de la service catre casa. Accidentul s-a petrecut, miercuri, 25 aprilie, pe drumul judetean care leaga municipiul Campina de Valea Doftanei. Soferul a sesizat ca iese fum de sub capota si a decis sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.