VIDEO Nici pe drum, nici pe langa drum: cum s-a trezit un biciclist cu amenda de 585 de lei pentru ca circula pe zapada: "Nici daca o vand nu iau atatia bani"

Sursa: Adevarul
Joi, 12 Februarie 2015, ora 12:00
34 citiri
Straniul proces-verbal de sanctionare a fost intocmit de politistii Biroului Rutier Campina din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova. Biciclistul a fost amendat luni, 9 februarie, cand circula pe bulevardul Culturii din Campina. Politistii au scris cu zel motivele pentru care l-au sanctionat pe Andrei: "A condus bicicleta, marca Mountain Bike, de culoare rosie, pe bulevardul Culturii, pe trotuar si in conditii in care carosabilul sa trotuarul erau acoperite cu zapada. De asemenea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.