Viorica Visan, femeia care a facut 10 ani de inchisoare pentru o crima pe care n-a comis-o: "Vreau sa-l intreb pe procurorul care m-a nenorocit daca doarme bine"

Sursa: Adevarul
Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 04:02
235 citiri
In varsta de 68 de ani acum, prahoveanca Viorica Visan este, probabil, una dintre femeile din Romania care poate spune fara sa exagereze ca a avut o viata de cosmar, demna de un scenariu de film de groaza. In 1994, atunci cand era in floarea varstei, la 44 de ani, a fost chemata la Politie sa dea o simpla declaratie. S-a mai intors dupa zece ani. Anchetatorii care investigau atunci o crima, petrecuta in Comarnic, au considerat ca Viorica este principalul suspect si au dispus arestarea ei. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.