Oenologul transformat in producator de vinuri: "Recolta este la jumatate fata de anul trecut, dar nu-mi doresc inca un 2013. Via iubeste stresul. Este ca un om care lucreaza bine sub presiune"

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 02:04
101 citiri
Aurelia Visinescu, unul dintre putinii oenologi femei din Romania, face de aproape zece ani vinuri albe si rosii in regiunea Dealu Mare, zona situata intre Ploiesti si Buzau, vanata de toti producatorii de vin datorita caracteristicilor deosebite.
Domeniile Sahateni, afacerea condusa de Visinescu, a ajuns in acest moment la o productie de circa 500.000 de sticle pe an, din care jumatate ajung in locuri precum Japonia sau Brazilia, iar restul sunt vandute local. Astfel antreprenoarea spera sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.