La varsta de 94 de ani, Constantin Enciu - fostul dascal al lui Nichita Stanescu si al lui Eugen Simion, si-a lansat volumul "Scrieri de tinerete"

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 06:33
277 citiri
Dascal de renume al Ploiestiului, Constantin Enciu - in varsta de 94 de ani - si-a lansat, zilele trecute, cartea "Scrieri de tinerete", la sala de festivitati a Colegiului National "Ion Luca Caragiale" din Ploiesti, institutie in cadrul careia a si predat, cu decenii in urma.

Volumul cuprinde studii si sinteze literare, cronici, eseuri si medalioane, foiletoane si recenzii realizate de autor acum mai bine de 60 de ani. Cartea este utila elevilor, studentilor, profesorilor, dar si altor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.