Momente de panica! Bianca Dragusanu si Victor Slav au ajuns cu fetita la spital! Ce s-a intamplat cu micuta Sofia in urma cu putin timp i-a afectat puternic pe cei doi prezentatori de la Kanal D!

Sursa: PhOnline
Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 19:28
271 citiri
In weekend, Bianca si Victor s-au dus de urgenta la medic cu Natalia Sofia, dupa ce fetita a acuzat o raceala destul de grava!

La inceputul saptamanii trecute, Bianca Dragusanu era cea mai fericita femeie din lume! Mama ei, doamna Madi, a venit la Bucuresti si a adus-o si pe Sofia acasa, dupa ce micuta a stat o perioada la Targu Jiu, in grija bunicilor!

Toata bucuria vedetei a fost insa umbrita putin mai tarziu de faptul ca fetita, in varsta de numai un an si jumatate, s-a imbolnavit si nu ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.