ULTIMA ORA in showbiz! Speak a anuntat ca si-a refacut viata! Surpriza: cu cine se iubeste: "Da, suntem impreuna! Ne stiam de ceva timp, iar acum s-a intamplat" O stie toata tara

Sursa: PhOnline
Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 14:54
57 citiri
Speak si-a luat inima in dinti si a confirmat intr-un final relatia cu "Libelula". Artistul a povestit cum s-au apropiat si de ce a ales sa tina relatia la secret.

Speak si Stefani, alias "Libelula", au facut-o intr-un final! Cei doi au confirmat ca au o relatie de ceva timp si au marturisit ca au ales sa tina totul secret pana au fost siguri de sentimentele lor.
"Primul interviu si primul clip impreuna. E o piesa despre despartire, dar nu o despartire bazata pe cearta. Primul interviu si ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.