ULTIMA ORA! Presa din Romania, in doliu! Un jurnalist cunoscut, spulberat de o masina: "Doi copii minunati si o splendida sotie raman sa-i planga trecerea"

Sursa: PhOnline
Miercuri, 25 Octombrie 2017, ora 12:55
72 citiri
E doliu in lumea presei de la noi, dupa ce un jurnalist cunoscut a fost implicat intr-un accident rutier. In varsta de 39 de ani, barbatul a incercat sa traverseze strada printr-un loc nepermis si a fost izbit in plin de un autoturism. In ciuda faptului ca medicii au ajuns repede la locul incidentului, ei nu au mai putut face nimic ca sa-i salveze viata.

Jurnalistul Gruia Andronic si-a pierdut viata aseara, dupa ce a fost implicat intr-un accident pe strada Buzesti din Brasov. El a incercat sa ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.