Lucescu Jr. nu e foarte afectat dupa eliminarea din Cupa Ligii: "Era a patra prioritate pentru noi. A fost un antrenament important"

Sursa: ProSport
Luni, 21 Iulie 2014, ora 05:44
105 citiri
Ziua surprizelor in Cupa Ligii. Dupa ce fosta campioana CFR a fost eliminata de CSMS Iasi, Petrolul, o alta echipa care evolueaza in Europa League, a spus "adio" competitiei inca din faza optimilor. "Lupii" s-au inclinat la Cluj, in fata lui "U" (scor 1-0) pentru gazde, in conditiile in care Razvan Lucescu a folosit o garnitura cu multe rezerve.
La final, tehnicianul ploiestenilor a explicat de ce a utilizat o echipa lipsita de multi dintre titulari si a punctat ca un rezultat mult mai aproape ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.