Seara festiva pentru "lupi": Adrian Mutu si Laurentiu Marinescu au revenit cu gol * Petrolul continua lupta pentru locul 2, dupa 3-0 cu FC Botosani

Marti, 29 Aprilie 2014, ora 00:49
87 citiri
Petrolul a facut spectacol cu FC Botosani si a invins cu 3-0. Teixeira, Adrian Mutu si Laurentiu Marinescu au adus victoria pentru prahoveni.

Lupii" au dominat foarte clar si au au avut o multime de ocazii. Tamuz si Albin au fost campioni la acest capitol. Dar pina la pauza, Teixeira, inspirat l-a invins pe Curileac si a adus-o pe Petrolul in avantaj.

Asaltul ploiestenilor a continuat si in partea a doua, tot cu Tamuz cel mai periculos om pentru botosaneni. Atacantul israelian a obtinut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.