Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

PD-L ii rapeste oamenii lui Becali

Vineri, 23 Ianuarie 2009, ora 11:08
3864 citiri
PD-L ii rapeste oamenii lui Becali

Multi dintre alesii locali ai PNG-CD actioneaza de facto ca membri ai PD-L, insa nu se inscriu oficial in acest partid pentru a nu-si pierde functiile din administratia locala.

Reprezentanti ai PNG-CD si PD-L au declarat pentru NewsIn ca aproape intreaga conducere a filialei din Bucuresti a PNG-CD a migrat la PD-L, insa majoritatea nu a demisionat din partidul lui George Becali pentru a nu-si pierde mandatele din administratie.

"Asta se intampla in jumatate din filiale. Toti sunt in PD-L, dar nu cu acte", a declarat un penegist. Singurul care si-a oficializat situatia este fostul presedinte al organizatiei bucurestene, Viorel Tudorache.

Chiar si viceprimarul Capitalei, Robert Ionescu, este cu un picior in PD-L sector 4. "Va confirm apropierea mea personala de organizatia democrat-liberala din sectorul 4. Strict tehnic, sunt inca membru al PNG pentru ca altfel as pierde fotoliul de consilier general si, implicit, pe cel de viceprimar", a declarat Ionescu.

In aceeasi situatie se afla si ceilalti consilieri generali ai PNG-CD, sustin sursele citate. Exodul alesilor lui Becali a inceput dupa alegeri, nu inainte ca reprezentantii organizatiei de Bucuresti, singura care a reusit sa treaca pragul electoral de 5% la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, sa-i contacteze pe lideri ai democrat-liberalilor din Bucuresti.

"Am avut o discutie exploratorie cu ei pe vremea cand inca eram viceprimar. A venit la mine presedintele lor pe Bucuresti si viceprimarul Ionescu si i-am indemnat sa discute cu Liviu Negoita, presedintele filialei noastre", a declarat Razvan Murgeanu, liderul PD-L sector 1.

Razvan Murgeanu a precizat ca o discutie privind absorbtia PNG-CD in PD-L ar putea fi initiata oficial doar de catre conducerea centrala democrat-liberala.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#alesi PNG PDL, #absorbtie PNG PDL, #consilieri migrare PDL , #stiri PNG-CD