PNL amana mitingul de sustinere a lui Ciolos

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 11:29
5223 citiri
PNL amana mitingul de sustinere a lui Ciolos
Foto: Arhiva Ziare.com

PNL a decis sa amane pentru data de 5 noiembrie mitingul de sustinere a premierului Dacian Ciolos, care urma sa aiba loc sambata.

Vicepresedintele Cezar Preda a anuntat ca aceasta decizie a fost luata in Comisia de unificare a PNL, pentru ca nu existau toate avizele pentru organizarea manifestarii publice in Capitala.

"PNL va organiza o actiune similara pe 5 noiembrie. Nu stiu daca va ramane exact data de 5, vom stabili in Biroul Permanent National. Speram sa primim toate avizele pana atunci (...) S-au reziliat contractele cu autocarele", a spus Cezar Preda.

Intrebat daca obiectul mitingului PNL era sustinerea guvernului tehnocrat, asa cum se mentiona in documentul prezentat de primarul general Gabriela Firea, Cezar Preda a spus ca in solicitarea PNL nu se precizeaza acest lucru.

"PNL l-a sustinut, il sustine si il va sustine pe Dacian Ciolos", a afirmat Cezar Preda, mentionand ca "faptul ca liberalii doresc ca aceasta sustinere sa se concretizeze intr-o colaborare cu Dacian Ciolos este de bun augur si trebuie sustinut".

PNL nu stie inca daca premierul va participa la mitingul organizat de liberali. "Nu stiu, mi-as dori ca premierul Dacian Ciolos sa fie la miting, pentru ca noi il sustinem", a spus Cezar Preda.

Vicepresedintele PNL a mai aratat ca, la sfarsitul saptamanii, partidul va prezenta o armonizare in ceea ce priveste Platforma lui Dacian Ciolos cu programul liberalilor: "are trei directii pe care PNL le are incluse in programul de guvernare".

Gorghiu o acuza pe Firea ca interzice mitingul PNL. Firea: L-am aprobat si i-am trimis protocolul pe WhatsApp

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a declarat, luni, intr-o interventie la Antena 3, ca i-a trimis presedintelui PNL, Alina Gorghiu, pe WhatsApp, protocolul semnat privind solicitarea de organizare a mitingului, urmand ca ultima semnatura, a secretarului primariei, sa fie pusa marti dimineata.

Anterior, sefa PNL, Alina Gorghiu, a acuzat ca administratia PSD de la conducerea Capitalei incearca "sa cenzureze" mitingul pe care liberalii vor sa-l organizeze pentru sustinerea lui Dacian Ciolos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#miting PNL Ciolos amanat, #miting sustinere Ciolos 5 noiembrie , #alegeri parlamentare